Verzorgingsproducten
!

Leovet huidbalsem

!
leovet_huidbalsem
Betrouwbare bescherming van de huid tegen kloven en wonden.
Herstelt en voorkomt wonden en huidscheuringen met name bij koten. De hoef blijft soepel en elastisch. Mok en kleine wonden herstellen sneller. De balsem werkt ontsmettend en beschermt de huid tegen vocht.
Bevat onder andere olijfolie en St janskruid.

Leovet silkcare shampoo 500ml

!
leovet_silkcare_shampoo
Shampoo met zijdeproteïnen, voor een verzorgende reiniging van het haar.
De Silkcare verzorgingslijn maakt op vernuftige wijze gebruik van de positieve eigenschappen van zijde. Lang haar wordt makkelijk doorkambaar en de vacht wordt zijde-zacht. Door toegevoegde vitamines en plantaardige stoffen krijgt het haar meer volume en een diepe glans. Zeer geschikt voor paarden met een gevoelige huid.
Door de fascinerende lichtreflecties van zijde straalt de huid schitterend.

Leovet silkcare creme gel 500ml

!
leovet_silkcare_creme_gel
Verzacht aangenaam, regenereert de huid en geeft een waardevolle verzorging met veel hydratatie.
Een voedende, verzorgende en vochtinbrengende bodylotion voor het paard en voor uzelf.
Te gebruiken na het wassen maar ook na het scheren van het paard. Verzacht huidirritaties, schuurwondjes of een gehavende huid, door bijvoorbeeld bijten en beschadigingen van het hoofdstel.
Geeft de huid rust na verbranding door de zon en veraangenaamd bij zomereczeem. Is hydraterend. Ook voor de ruiter!
Ook geschikt voor paarden met een gevoelige huid.

Leovet safer in sun

!
Speciale zonnebrandcreme op basis van natuurlijke ingredienten voor paarden. Beschermt gevoelige huidplekken tegen zonnebrand

 

Neovet deo roller

!
neovet deo roller
Een bekende en betrouwbare anit-vliegenmiddel op natuurlijke basis die goed door de huid verdragen wordt.
Leovet Neovet Deo bevat natuurlijke werkzame stoffen die de transpiratiegeur van het paard overdekken. Neovet Deo is betrouwbaar en wordt goed door de huid verdragen. Neovet Deo heeft een aangename geur dankzij pepermuntolie, eucalyptusolie en kruidnagel. Neovet Deo producten bevatten geen conserveringsmiddelen of gifstoffen. 

Neovet deo spray

!
Een bekende en betrouwbare vliegenspray op natuurlijke basis die goed door de huid verdragen wordt.
Leovet Neovet Deo bevat natuurlijke werkzame stoffen die de transpiratiegeur van het paard overdekken. Neovet Deo is betrouwbaar en wordt goed door de huid verdragen. Neovet Deo heeft een aangename geur dankzij pepermuntolie, eucalyptusolie en kruidnagel. Neovet Deo producten bevatten geen conserveringsmiddelen of gifstoffen. 

Leovet phaser

!
leovet phaser
Zorgt voor een goede hechting en werkt tegen vliegen. Juist wanneer het paard gaat zweten zorgt het voor een extra bescherming
Leovet Phaser is een nieuw concept in insectenwering 7 uur absolute bescherming tegen insecten. Een combinatie van uitsluitend natuurlijke oliën die door een nieuwe samensteltechniek uitstekend aan de huid hechten. Bevat geen citronella of hertshoornolie. Kan ook uitstekend op schimmels gebruikt worden, is kleurloos.

Leovet Theeboom verzorgingslotion

!
leovet_theeboom_verzorgingslotion
Een lotion met zuivere Australische “teatree” olie voor een glanzende vacht en een gezonde huid.
Verzorging van de geirriteerde huid of paarden met zomer eczeem. Kalmeert en verzorgt de huid, dringt diep in de huid door. Verminderd jeuk en de neiging tot schuren. De groei van het haar wordt versterkt en door de geur werkt het middel vliegwerend.
Gebruiksaanwijzing: 1 tot 2 maal daags dun opbrengen

Leovet zomergel olie 500ml

!
leovet_zomer_gel_olie
Onderhoudsproduct voor de nodige bescherming van de paarden hoeven (extra straalbescherming en elasticiteit) in de zomer
Onderhoudsproduct voor de nodige bescherming van de paardenhoeven in de zomer. Geeft vocht aan de hoef, dringt diep in de hoef door en voorkomt hierdoor het uitdrogen van de hoef in de zomerperiode.
Intensief werkende onderhoudsstoffen als Lecithine en Ceramide verbeteren de vochtopname van de hoef en versterken de hoorn.
Bij sterkere, sportieve prestaties wordt de hogere druk over de gehele hoef verdeeld.
Leovet Zomer Gel-Olie druipt niet van de kwast bij het aanbrengen.

Leovet mineral Pack

!
Zorgt voor gezonde paardenbenen.
De actieve natuurlijke substanties en Arnica, penetreren diep en de bewegelijkheid van de paardenbenen zal sterk bevorderd en hersteld worden.